Onze
mensen

Limke Rons, Lasser

Jules, E/I technician

“Na mijn studies Meet & Regeltechnieken ben ik onmiddellijk kunnen starten bij Actemium waarbij ik het geluk had om terecht te komen in een leuk en ervaren team. Ik werk hier nu meer dan 3 jaar en heb mij nog geen seconde verveeld. Mijn jobinhoud is erg gevarieerd en ik kom in contact met verschillende technologieën.

Binnen het bedrijf ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling en wordt er geïnvesteerd in de medewerkers. Ik krijg de kans om mijn kennis te verbreden en heb een goede kijk op mijn carrièremogelijkheden. Geregeld vinden er evaluatiegesprekken plaats met mijn verantwoordelijke zodat ik weet waar ik sta en ik mijn persoonlijke ambities kan waarmaken.

Free, Automation Engineer

Dieter, Junior Mechanical Engineer

“Vandaag de dag zijn er voor ingenieurs heel veel mogelijkheden en richtingen om uit te kiezen. Ik werk nu twee jaar bij Actemium en blijf overtuigd van mijn keuze. Actemium draagt zorg voor haar personeel en maakt van hun ontwikkeling en groei een prioriteit. Vanaf dag één zorgen ze ervoor dat je je goed voelt in je functie. Ook binnen Actemium kan je als ingenieur nog vele richtingen uit.

Mijn taak bestaat erin projecten op te volgen van start tot eind. Ik ben ook betrokken bij de engineering van nieuwe installaties en ontwikkel tools om efficiënter te kunnen werken. Variatie gegarandeerd!”

Millie, Fleet Manager

Bart, Team Leader Mechanical

“Bij Actemium krijg je verantwoordelijkheid voor je eigen taken. Mijn werk als ploegleider en monteur-lasser is uitdagend en is op geen enkele dag hetzelfde. Er zijn veel mogelijkheden om opleidingen te volgen, en we krijgen goede ondersteuning vanuit de bureau-omgeving bij het realiseren van projecten.

Ik ben blij dat ik bij een bedrijf werk met een duidelijke visie en waar veel belang gehecht wordt aan veiligheid en gezondheid.”

Mike, Operations Support Manager

Dagmar, Industrial Project Manager

“Ik ben gestart als E&I Engineer. Meteen kreeg ik een goede mix aan taken: van technische voorbereiding tot het opvolgen van de uitvoering, planning, communicatie met de klant… kortom het hele plaatje! En omdat ik ten gepaste tijde een nieuwe klant, een ander project of een extra verantwoordelijkheid bijkreeg kon ik verder doorgroeien tot Project Engineer en nu Industrial Project Manager. De petrochemie is de droomindustrie voor elke techneut; ik doe het werk enorm graag.

Werken bij Actemium biedt vele voordelen: je werkt op verschillende projecten en kan de ervaringen die je hebt opgedaan perfect uitspelen bij een volgende klant. Er is een ruim aanbod aan opleidingen en bijleren doe je ook van ervaren collega’s. Je krijgt steeds de kans om door te groeien!”

Onze vacatures

Herken je jezelf in de verhalen van onze mensen? Zin om deel uit te maken van een sterke groep?
Klik dan snel door naar onze vacatures

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.