Powered by
your energy

Improving industrial performance

Gepassioneerd door elektriciteit, instrumentatie, automatisering, software development of montage? Bij Actemium, merk van VINCI Energies, vind je jouw perfecte match. Niet alleen omdat we internationaal marktleider zijn in Solutions & Services voor de industrie. Ook omdat wie kiest voor Actemium, kiest voor innovatie. Samen met jou en onze klanten gaan we verder dan het creëren van oplossingen… We bouwen aan de industriële omgeving van morgen.

Onze waarden

 • Autonomie

  “Een idee wordt pas waargemaakt wanneer het uitgevoerd wordt. Door zelf de stap te zetten en bepaalde ideeën te bespreken met collega’s komen we tot betere en efficiënte oplossingen.”

  Dieter, Junior Mechanical Engineer

 • Verantwoor­delijkheid

  “Vanaf dag 1 ben ik nauw betrokken geweest bij de verschillende projecten. Gaandeweg groei ik in mijn job en groeit mijn verantwoordelijkheid mee.”

  Veerle, Automation Engineer

 • Vertrouwen

  “Vertrouwen geven aan medewerkers is cruciaal en leidt tot engagement en transparantie binnen het team. Want uiteindelijk zijn de medewerkers de ambassadeurs van onze waarden bij de klant.”

  Delphan, Business Unit Manager

 • Ondernemer­schap

  “Elk project vraagt een eigen manier van aanpak, een creatieve oplossing. Soms moet je durven proberen/ondernemen om tot het beste resultaat te komen!”

  Dagmar, Industrial Project Manager

 • Solidariteit

  “Ik vind het belangrijk dat de onderneming waarvoor ik werk aandacht heeft voor de sociale uitdagingen in onze maatschappij. Via het Fonds Vinci kreeg ik de middelen en steun om het leven van minder fortuinlijke mensen terug op de rails te krijgen. ”

  Kaspar, Supply Chain Engineer

Onze expertise

Actemium België geeft advies over, ontwerpt, realiseert en ondersteunt industriële processen. We bieden ook service en opleidingen.

Dit alles doen we met onze expertise in elektriciteit, instrumentatie, automatisering, software development, mechaniek en montage. En met de strafste mensen – verspreid over 7 vestigingen in België, 1 in Frankrijk en 2 in China.

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.