Waarom werken
bij Actemium?

Onze medewerkers zijn de basis van ons succes. Ze zijn onze beste ambassadeurs in de omgang met onze klanten en onze grootste aanwinst voor gezamenlijke groei. Waarom precies werken bij Actemium?

Omdat we je ondernemingsgeest cultiveren

Initiatieven nemen, risico’s beoordelen, succes visualiseren en effectief bereiken… De bedrijfscultuur van Actemium is gebaseerd op verantwoordelijkheidsgevoel en vertrouwen in onze teams. We geloven in onze werknemers en hun ideeën. Sluit je bij ons aan en help onze toekomst vorm te geven.

Omdat onze diversiteit een sterkte is

Actemium wil een inclusieve werkgever zijn, een plek waar iedereen zich goed voelt, waar iedereen gelijke kansen krijgt, ongeacht geslacht, gender of cultuur. Alle zij’s/die’s/hij’s en hebben het recht om te zijn wie ze zijn en moeten de kans krijgen om zich ten volle te ontplooien. Wij zien diversiteit als een sterkte en het is onze basis voor duurzaam ondernemen. Daarom staan onze vacatures open voor iedereen die voldoet aan de competenties zoals omschreven in de jobomschrijving.

Ongeacht je profiel zijn we op zoek naar gemotiveerde mensen die onze passie voor dit werk delen. We bieden iedereen dezelfde kansen via opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Onze gezamenlijke ambitie om te slagen, is ons sterk punt. Kom werken bij een groep die trots is op zijn mensen.

Groei met ons mee

Bij Actemium neem je zelf jouw loopbaan in handen! Je start in een gezonde en groeiende onderneming, waar jouw werkomgeving garant staat voor leermogelijkheden en uitdagingen.

Dankzij onze organisatiestructuur en uitgetekende loopbaanpaden heb je zicht op jouw toekomst en blijf je groeien.

Volg een persoonlijk opleidingsplan

Jouw persoonlijk opleidingsplan wordt jaarlijks besproken met je verantwoordelijken, zo weet je steeds waar jij aan toe bent. Transparantie is dan ook één van onze waarden!

Je werkt zowel aan je technische als aan je soft skills, en kan je zo op langere termijn specialiseren in één of ander technisch domein, of evolueren in een meer commerciële of management functie.

Work hard, play hard

Ook ontspanning maakt deel uit van werken bij Actemium! We bieden een interessante verlofregeling en flexibele werkuren. En je kan je daarnaast ook uitleven op de vele sportieve en culturele activiteiten die we jaarlijks organiseren.

VINCI Energies

Actemium maakt deel uit van de VINCI Energies-groep, met meer dan 64.500 medewerkers actief in 52 landen wereldwijd. Een organisatiestructuur opgebouwd uit autonome business units zorgt ervoor dat we, in combinatie met de slagkracht van een internationale groep, toch steeds een persoonlijke benadering en hoge flexibiliteit kunnen bieden aan onze klanten. Ook als medewerker binnen VINCI Energies kom je terecht in een informele, mensgerichte omgeving, met korte communicatielijnen.

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.