Versterk
je vaardigheden

Opleidingen, mobiliteit, promotie: Actemium bevordert uitwisselingen die je carrière vooruithelpen.

Opleidingen

We hechten veel belang aan de kennis van onze werknemers, en aan het up-to-date houden ervan. Via onze samenwerking met de buitenlandse vestigingen van Actemium en overkoepelend bedrijf VINCI Energies blijven we inzetten op onze cultuur van knowledge sharing.

Ook externe opleidingen behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

De VINCI Energies Academy

Ieder jaar geeft de VINCI Energies Academy zo’n 700 trainingssessies aan ongeveer 10.000 medewerkers van de groep.

Het aanbod van de Academy telt meer dan 120 aangepaste opleidingen die je bij een instructeur of via e-learning volgt. De behandelde thema’s zijn heel gevarieerd en hebben allemaal betrekking op de verschillende expertisegebieden en bedrijfsactiviteiten van VINCI Energies. Sommige opleidingen worden verzorgd door werknemers van de groep: projectmanagers, veiligheidsmanagers, directeurs, administratief en boekhoudkundig personeel, enz. Deze kennisoverdracht vormt de kern van de VINCI Energies bedrijfscultuur.

Iedereen leert!

Onder het motto “Iedereen leert” bieden we je doorheen het jaar kansen om je talenten en soft skills aan te scherpen.

Via onze partners kan je je inschrijven voor opleidingen over allerlei verschillende thema’s:

  • Coaching en leidinggeven
  • Vreemde talen
  • Communiceren
  • Computerprogramma’s

Groei met ons mee

Bij Actemium neem je zelf jouw loopbaan in handen! Je start in een gezonde en groeiende onderneming, waar jouw werkomgeving garant staat voor leermogelijkheden en uitdagingen.

Dankzij onze organisatiestructuur en uitgetekende loopbaanpaden heb je zicht op jouw toekomst en blijf je groeien.

Arbeidsmobiliteit: een opportuniteit om carrière te maken

Al onze medewerkers krijgen de kans om vooruit te gaan en carrière te maken. Een groep zoals VINCI Energies stimuleert alle werknemers om hun wensen duidelijk te maken en biedt hen veel doorgroeimogelijkheden: mobiliteit tussen de 1.600 business units van VINCI Energies, nieuwe werkomgevingen, verschillende bedrijfsactiviteiten, nieuwe verantwoordelijkheden, enz.

Work hard, play hard

Ook ontspanning maakt deel uit van werken bij Actemium! We bieden een interessante verlofregeling en flexibele werkuren. En je kan je daarnaast ook uitleven op de vele sportieve en culturele activiteiten die we jaarlijks organiseren.

 

 

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.